Bezlaktózové výrobky

 
40
9914099

Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem


Kód: 062

Bezlaktózová smetana ke šlehání 200 ml. Množství laktózy max. 0,01 % hmot. Obsah tuku min. 30%. Složení: Smetana, stabilizátor – karagenan. Optimální šlehatelnosti lze dosáhnout za předpokladu, pokud je produkt skladován v lednici při teplotě 4°C.

Proč koupit právě tento výrobek??? Milfina smetana ke šlehání je vyrobena z mléka, které pochází z nedotčené přírody Alp. Výrobek je kontrolován organizací SLK GesmbH.

(Tj. - kompetentní partner pro inspekční a certifikační služby v oblasti přírody. SLK zajišťuje kontrolu a certifikaci národních a mezinárodních standardů kvality v zemědělské výrobě, jakož i přezkum zpracovatelských závodů).

Vyrobeno z negeneticky modifikovaných surovin.

Moderní zpracovatelské postupy už dnes umožňují, odebrat mléčný cukr ze surového mléka, aniž by aroma či obsah všech výživových látek, byl tímto technologickým zásahem negativně ovlivněn. Díky těmto novým technologiím vám můžeme v našem obchodě nabídnout bezlaktózovou smetanu, která vám nezpůsobí např. nadýmání, střevní koliky, průjmy či zvracení.

Výrobce: Milfina
Skladem

40 Kč

Kód: 063

Čajové bezlaktózové máslo, 82% tuku, vyrobeno z pasterizované smetany. Skladování: při teplotě (3-9 °C). Datum minimální trvanlivosti – uvedeno na obalu. Po rozbalení spotřebovat do několika dnů. Níže v detailu jsou uvedeny potřebné informace o tomto bezlaktózovém produktu. 

Výrobce: Milfina
Skladem

85 Kč

Kód: 50

Lískooříškový bezlaktózový krém, 400 g. 

Složení: cukr, rostlinné oleje (řepkový, palmový olej), 13% lískové ořechy, 7,5% nízkotučný kakaový prášek, maltodextrin, emulgátor: slunečnicový lecitin. Laktóza < 0,1g / 100 g. Může obsahovat mléčnou bílkovinu a stopy jiných ořechů.

Skladovat při pokojové teplotě (+ 18 - 22 °C). Na obalu je uvedeno datum minimální trvanlivosti - viz horní víčko. 

Pokud je laktázy ve střevech nedostatek, mléčný cukr se v nich nestráví, a to vede k zdravotním potížím - tj. nadýmání, střevní koliky, průjmy či zvracení. Méně časté jsou atopické ekzémy, pálení žáhy, pocit plnosti a bolesti břicha.

Jestliže po požití mléčných produktů pociťujete tyto symptomy, potom je doporučeno konzumovat bezlaktózové výrobky. 

Certifikováno UTZ. RSPO. Co se skrývá pod zkratkou UTZ a RSPO naleznete níže v popisu (detailu).

Skladem

99 Kč
 

Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem

 

 


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.