Garten Krone bílé fazole - Konzervovaná a nakládaná zelenina

Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení 0 hodnocení
 

Bílé fazole, vhodné pro přípravu zdravých pokrmů. Jednoduchá příprava, tyto fazole se nemusí namáčet a vařit. Hodí se do polévek, zeleninových pokrmů, salátů, omáček i různých exotických pokrmů. Bez použití konzervačních a stabilizačních přísad. Ideální potravina pro diabetiky. Složení: Bílé Fazole, voda, sůl. Množství 800 g. Vyrobeno v Itálii.

Dostupnost Skladem
Cena 39 Kč
Počet (ks)

   

Kód produktu 032
Kategorie Bílé fazole
 
 

O fazolích bychom měli vědět, že jde o luštěninu, která svými léčivými účinky pomáhá těhotným ženám a diabetikům. Kromě toho, že obsahují velké množství bílkovin, jsou také zdrojem železa, vápníku, draslíku, vitaminu C, B, a stopových prvků - manganu a molybdenu.

Co mohou léčit fazole? O této velice prospěšné luštěnině se dočteme, že upravuje tzv. špatný (LDL) cholesterol, pomáhá předcházet rakovině, a obecně se předpokládá, že omlazuje a posiluje srdce a krevní oběh. Nejčastěji se z nich připravují polévky nebo omáčky, takže se mohou fazole rozmixovat a použít jako alternativa rajčatového protlaku na potření pizzy.

Konzumenti fazolí by neměli opominout, že tato zdravá luštěnina způsobuje plynatost, někomu i průjem, ovšem pokud jsou fazole dostatečně uvařené, tak se tím snižuje riziko nepříjemného nadýmání. Další možností je jejich pravidelná konzumace.

 

Pokud se chcete dozvědět o léčivé síle vitaminů, pak vám doporučuji si přečíst tento článek: 

O vitaminech toho bylo poměrně dost napsáno, přesto pořád přehlížíme jejich vše-léčivé účinky. O jakých účincích můžeme v souvislosti s vitaminy vlastně hovořit? Vitaminy jsou nízkomolekulární přírodní látky nezbytné pro život. Fungují jako katalyzátory biochemických reakcí a podílejí se na metabolismu bílkovin, tuků a cukrů. Například lidský organismus si nedokáže vyrobit vitamin C sám! Takže ho musíme dodávat nebo doplňovat potravou. Pokud tak neučiníme, vzniká skorbut (Pozn. skorbut nebo-li kurděje je nemoc způsobená dlouhodobým nedostatkem vitaminu C ve stravě.), který byl největším nepřítelem starověkých armád. Když byla pruskými vojsky 130 dní obléhána francouzská metropole Paříž, vyhladovělí obyvatelé nahradili mléko jakousi slazenou emulzí, která byla dětem podávána jako náhražka mléka. Pokračování naleznete zde: - http://odrazy-tajemna.wz.cz/Vitaminy.html

Hmotnost 0.8 kg
 
 

Newsletter

Nevyplňujte toto pole:

Přihlášení

Nemůžete vyplnit toto pole
 
 
 


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.